Category: Uncategorized

Home / Uncategorized
Post

Третирање на масни дамки на ѕидот

Маслото во контакт со ѕидот може да дојде на повеќе начини. Допирот со масни раце или распрскување на маслото на ѕидот при готвење остава дамки кои тешко се отстрануваат. Маслото се впива во ѕидот и најчесто тешко се отстранува со вода и сапун.  Доколку масните дамки не се третираат, за одреден период после бојадисувањето на...

Post

Кој места за чистење најчесто се забораваат во канцеларија?

Во помалите канцеларии, не е невообичаено да се најде листа за проверка на кoja вработените ги споделуваат должностите. Чистење со џогер наоколу, бришење прашина од бирото… Сепак, да бидеме искрени, чистењето не е она што вашиот тим е таму да го работи. Дури и со најдобрата намера во светот некои од работите се пропуштаат. Има...