Овластена компанија

Најдоброто Eлегантно Чистење

Попуст

30

%

ВИДИ ПОВЕЌЕ

Едноставна Пресметка
Онлајн Калкулатор

Попуст

30

%

ВИДИ ПОВЕЌЕ

Домот и Канцеларијата

Никогаш Повеќе Нема Да

Бидат Исти Со Нашите Услуги

Попуст

30

%

ВИДИ ПОВЕЌЕ

 

Работно

Време

Понеделник – Петок
08.00  – 16.00 

Сабота – Недела
11.00 pm – 17.00 pm

Комерцијален

Сервис

Контактирајте ја Управата за чистење и ние ќе го направиме чистењето за вас!

Дома

Сервис

Инвестирајте во вашето слободно време со нашите услуги. Започнете со проценка за дома!

Специјален

Сервис

Ние извршуваме тековни инспекции за да се осигураме дека секое чистење е според нашите стандарди.

Добредојдовте

Услуги Што Ги Нудиме

Нашите услуги за чистење на домот се дизајнирани да ви дадат мир на умот што го заслужувате и времето што ви треба за да уживате во вашиот дом со најблиските.

Уживајте во Вашето слободно време

Како Работиме

Исконтактирајте со нас

Изработуваме понуда

Потпишуваме договор

Соработката започнува

0% Квалитет
0 Нарачки
0 Вработени
0 Искуство
0 Насмеани Лица

Планови за чистење

Нашите пакети

Нашите услуги за чистење се темелни, доследни и прилагодени. Ако сакате да побарате специјална услуга, да го смените распоредот за чистење или да прескокнете област во вашиот дом, само известете ни! Ние сме среќни да го исполниме секое барање со цел да ги надминеме вашите очекувања.

Стандардна

 • Површини рачно избришани
 • Исчистени подови
 • Бришење прашина
 • Отстранета пајажина
 • Чисти врати
$ 179
Read More

Специјална

 • Чисто купатило
 • Одржување на соби за одмор
 • Бришење рашина
 • Отстранување ѓубре
 • Бришење маси
$ 249
Read More

Целосна

 • Купатило
 • Спални соби
 • Дневна соба
 • Кујна
 • Ходник
$ 350
Read More

Сакате да добиете 20% Попуст? Заштедете Време. Заштедете Пари. Заштедете Се Самите.