За Нас

Home / За Нас

За нас

ЛИЦЕНЦИРАН УПРАВИТЕЛ ЗА СТАНБЕНИ ОБЈЕКТИ

ФРЕШ КЛИНИНИНГ И СЕРВИС ДООЕЛ Дебар  е лиценциран управител со станбени објекти, со лиценца за работа бр. 08-11/3 издадена од Регулаторната комисија за домување за домување на Р. Северна Македонија. Која врши дејност – управување и одржување на станбени, станбено-деловни и деловно-станбени објекти согласно одредбите од Законот за домување.

Како лиценциран управител ФРЕШ КЛИНИНИНГ И СЕРВИС ДООЕЛ Дебар се стреми на клиентите да им понуди услуги со врвен квалитет, транспарентност кон работењето како и достапна цена.
На нашите клиенти им нудиме различни можности за нивниот имот, во согласност со нивните индивидуални потреби и желби. Независно од личните префененции и приоритети, секогаш применуваме индивидуален пристап, персонализиран однос и висока посветеност.
Пакетите со услуги кои ги нудиме се креирани да одговараат на потребите на нашите клиенти, со реални цени, соодветен квалитет и брза и ефикасна услуга.
Нашите вработени се внимателно избрани, со соодветно образование и стручна обука, се со цел да обезбедиме максимална професионалност. ФРЕШ КЛИНИНИНГ И СЕРВИС не е уште една компанија за управување со имот која ги прифаќа ниските балкански стандарди.

Ние одговараме за преземените обврски и работиме за целосно задоволство на нашите клиенти и заштита на нивните интереси.

Ние веруваме дека нашата работа денес, ја гради нашата репутација утре!

ФРЕШ КЛИНИНИНГ И СЕРВИС

0% Квалитет
0 Нарачки
0 Вработени
0 Искуство
0 Насмеани Лица

ПРИЈАВИ ДЕФЕКТ

Грижата за нашите корисници е смислата зошто постоиме, нашата посветеност кон испорака на врвна и квалитетна услуга е обврска кон Вас.

ПРИЈАВИ

ПОБАРАЈ Е-ФАКТУРА

Грижата кон животната средина е обврска на секој поединец, затоа имате можност вашите фактури да ги добивате по електроснки пат, каде имате целосна безбедност и сигурност во евиденцијата.

ПОБАРАЈ

Претплати се!