Блог

Home / Блог

Третирање на масни дамки на ѕидот

Маслото во контакт со ѕидот може да дојде на повеќе начини. Допирот со масни раце или распрскување на маслото на ѕидот при готвење остава дамки кои тешко се отстрануваат. Маслото се впива во ѕидот и најчесто тешко се отстранува со вода и сапун.  Доколку масните дамки не се третираат, за...

Кој места за чистење најчесто се забораваат во канцеларија?

Во помалите канцеларии, не е невообичаено да се најде листа за проверка на кoja вработените ги споделуваат должностите. Чистење со џогер наоколу, бришење прашина од бирото… Сепак, да бидеме искрени, чистењето не е она што вашиот тим е таму да го работи. Дури и со најдобрата намера во светот некои...