Контакт

  • Ул. 8 Септември 25, Дебар, Северна Македонија
  • [email protected]
  • Телефонски број: +389 75 277 774

Работно време

  • Понеделник - Петок : 8:00 – 17:00
  • Сабота - Недела: Не работиме

Контактирајте Не

Испратете Ни Порака

    Зачленете се и Добивајте ги новите информации